ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu Ektedir.

HACI SÜLEYMAN ÇAKIR KIZ ANADOLU LİSESİ

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

KARAR NO  : 63

Hacı Süleyman çakır Kız Anadolu Lisesi okul Aile Birliği yönetim kurulu olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı olağan genel kurulunun 22 Ekim 2023 Pazar günü Saat 11:00 de okulumuz toplantı salonunda aşağıda ki gündemle toplanmasına oybirliği ile karar vermiştir.

( Genel kurul toplanamaması durumunda , en geç otuz gün içinde çoğunluk aranmaksızın toplantı yapılır ve kararlar katılanların çoğunluğu ile alınır. Md 9/2)

1 – Açılış.

2 – Açık oyla veliler arasından bir divan başkanı ve katip üye seçimi.

3 – Bir önceki yönetim kuruluna ait , birlik denetleme kurulu tarafından hazırlanan raporun ibrası.

4 – Asil ve yedek olarak liste halinde yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin oylanarak seçilmesi

5 – Bütün belge , defter , tutanak ve faturaların seçilen yeni yönetim kuruluna teslim edilmesi.

Kezban TEKİNTÜRK

Birl. Bşk.